Standard Handelsbetingelser 

 

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Gørlev og omegns Lokalråd

Forening

38534912

Omfartsvejen 3

formand@lokalraadet.dk

30643790

12-03-2017

 

Indmeldelse

Når du gennemfører betalingen er du medlem af Gørlev og omegns Lokalråd Lokalråd i indeværende kalenderår. Med indmeldelsen accepterer du at ind- og udmeldelse af Gørlev og omegns Lokalraad foregår i overensstemmelse med vedtægterne.

 

Priser

Hos Gørlev og omegns Lokalråd tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne medlemspriser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

 

Betaling

Gørlev og omegns Lokalråd modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms.

 

Levering

Gørlev og omegns Lokalråd leverer ikke fysiske varer. Et medlemsskab af foreningen er digitalt, så du modtager ikke et fysisk bevis på medlemsskabet.

Reklamationsret

Et medlemsskab refunderes ikke.

 

Fortrydelsesret

Der gives ingen fortrydelsesret ved køb af medelmsskab..

 

Persondatapolitik 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne registrere dit medlemskab. Du accepterer, ved afgivelse af ovennævnte oplysninger, at vi kan kontakte dig pr. mail med informationer om vores arbejde og dit medlemskab. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Alle data behandles iht. Persondataloven. Oplysninger afgivet til Rødding Lokalråd videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.